Volkswagen Polo GTI  

08Dec14    Wouter rijdt vandaag in de vernieuwde Volkswagen Polo GTI.


Het nieuwe model heeft een mooie facelift gekregen en is bovendien uitgerust met kersverse features. De echte vernieuwing zit hem echter in het motorblok; waar de vorige Polo GTI was uitgerust met een 1.4 twincharger, heeft de nieuwe versie een 1.8 tsi motorblok! Dit is een afgeleide van het Golf GTI-blok en beschikt over 192 pk. Hoewel het blok misschien niet zo spannend klinkt als de Volkswagen Golf GTI, rijdt de nieuwe Volkswagen Polo GTI wel enorm lekker. Bovendien zit je ook binnen 6,7 seconden op de 100 km/u!

De Volkswagen GTI, die een groter blok heeft, een optie tot handbak en een hogere snelheid dan zijn voorganger, is natuurlijk verkrijgbaar bij de Volkswagen dealers. Maar met een beetje geluk kun je de nieuwe Volkswagen kopen op een online platform zoals Marktplaats.

Tags: , , , ,Gebruikers

Registreer of Login

Info

ABHD is het hi-res televisiekanaal van autoblog.nl. De beste autovideo's online te kijken in hoge kwaliteit.

Heb je een iPad, iPhone, iPod of whatever, abonneer je dan via iTunes of download de Autoblog App!

Zoeken

Tags

3-serie 911 aankoopadvies advertorial advies alfa-romeo amg audi autoblog autoshows autotrack babes blauw bmw cabrio casper-heij coupe ford funny geel geneve golf grijs hybride iaa marktplaats mercedes mijn-auto occasion opel parijs porsche renault rijtest rood sacha-prins suv tuning v8 vergelijkingen volkswagen volvo wit wouter-karssen zwart