2018 Ford Focus  

11Jul18    

Dit is de nieuwe Focus!


In deze editie test Casper Heij de nieuwe Ford Focus. Ford Nederland maakt volgens Casper enorme stappen wat betreft het interieur van de auto; er is veel veranderd ten opzichte van het vorige model. In de nieuwe Focus is er meer ruimte gecreëerd en is er gekozen voor zachtere materialen. Dit zorgt voor een luxe look! Naast de verbeteringen in het binnenwerk van de auto, lanceert Ford in het nieuwe model ook voor het eerst een Head-up display in Europa. Hierdoor zal het voor toekomstige eigenaren makkelijker zijn om de ogen op de weg te houden.

Verder gaat Casper onder andere in op het stuursysteem, dat volgens hem meedoet in de top van beste stuursystemen kijkend naar het segment van de Ford Focus. Maar Casper is ook zeker kritisch tijdens de rijtest. Zo vindt hij het ontwerp van de auto moeilijk, de auto is 'minder Ford' in vergelijking met de nieuwe Fiesta. Maar misschien is hij wel de enige die er zo over denkt en vindt u het model juist heel vernieuwend in een positieve zin van het woord? Ja, de verwachtingen waren hooggespannen voor de nieuwe Ford Focus. En terecht! Wilt u zelf testen of de auto aan de verwachtingen heeft voldaan? Het is nu mogelijk om de nieuwe Ford te kopen en te gaan keuren!

Tags: , , ,Gebruikers

Registreer of Login

Info

ABHD is het hi-res televisiekanaal van autoblog.nl. De beste autovideo's online te kijken in hoge kwaliteit.

Heb je een iPad, iPhone, iPod of whatever, abonneer je dan via iTunes of download de Autoblog App!

Zoeken

Tags

3-serie 911 aankoopadvies advertorial advies alfa-romeo amg audi autoblog autoshows autotrack babes blauw bmw cabrio casper-heij coupe ford funny geel geneve golf grijs hybride iaa marktplaats mercedes mijn-auto occasion opel parijs porsche renault rijtest rood sacha-prins suv tuning v8 vergelijkingen volkswagen volvo wit wouter-karssen zwart

Contact

Disclaimer. Mail naar [email protected]

Uitleg over stopzetten notificaties lees je hier.

Adverteren kan via Mannenmedia.